Utemässan - Hem
Startslider 1
The largest Outdoor Exhibition of Northern Sweden

Just nu förbereder vi för Utemässan 2024

Startslider 2
Would you like to become an exhibitor?

Det finns utställarplats för dig och ditt företag 2024

Startslider 3
Lycksele 2024

Book up the last weekend of may in your calendar

previous arrow
next arrow

Utemässan 2024 • 24 - 26 Maj

Välkommen tillbaka!

Väntan har för oss alla varit lång och nu verkar den äntligen vara över.

Utemässan arrangeras 24-26 maj 2024 på Gammplatsen, Lycksele.

Längtan efter en mässa, både bland utställare och besökare, är stor. Nu har vi äntligen skapat den igen, Utemässan! Som vi har väntat.
På Utemässan får du alla säsongens nyheter på ett ställe. Du kan lyssna på inspirerande föreläsningar, träffa stora jaktprofiler, hitta din sportfiskebåt, all utrustning du behöver för skogsäventyr/jaktupplevelse, besöka kniv och smidestorget, jakthundsutställningar eller bara träffa medmänniskor med samma intressen – allt på Gammplatsen i tre dagar!

Vi önskar dig varmt välkommen till Utemässan 2024!

Följ oss gärna i våra sociala medier för mer uppdateringar!

Utemässan i Lappland
Hundutställning Norra Sverige

Monterplatser 2024

Utemässan monterplatser 2024

The main categories of the exhibition

Vildmark och fritid, fyrhjulingar, utställning

Wilderness & Leisure

Kläder, knivar, tillbehör m.m. är viktiga för ett lyckat friluftsliv och på Utemässan finner du allt detta. Här kan du även ta del av det senaste inom ATV och bilföretagens 4WD och Pick-up segment.
Skog

Forest

Från Jurassic Park till högteknologiska lösningar. Skogen har en viktig roll. Det är skogen som är den främsta plattformen för allt vad mässan innefattar och måste naturligtvis finnas med.
Jakthundsutställning

Dogs

Jakthundarna är ett viktigt och uppskattat inslag på mässan och det genomförs ett flertal utställningar under mässdagarna. 2023 sker utställningarna under lördag och söndag.
Fiske

Fishing

Med en mässplats belägen intill Umeälven har fisket sin givna plats på Utemässan. Det en ypperlig plats att visa upp och ta del av det senaste inom fiske. I år har vi nöjet att visa upp en solcellsdriven båt!
Jakt

Hunting

Jakten är en viktig del av Utemässan och på mässan finner du det senaste inom alla de segment du behöver för en god jaktupplevelse.
Knivutställning, knivmässa

Knife Square

Our goal is to offer the largest and best knife square with a choice for both small and large hands in Northern Sweden. Here you take part of out what some of the country's best knife makers have created.