Utemässan - Hem
Startslider 1
Norrlandin suurin ulkomessu

Just nu förbereder vi för Utemässan 2024

Startslider 2
Haluatko tulla näytteilleasettajaksi?

Det finns utställarplats för dig och ditt företag 2024

Startslider 3
Lycksele 2024

Varaa kalenterisi toukokuun viimeinen viikonloppu

previous arrow
next arrow

Utemässan 2024 • 24 - 26 Maj

Välkommen tillbaka!

Väntan har för oss alla varit lång och nu verkar den äntligen vara över.

Utemässan arrangeras 24-26 maj 2024 på Gammplatsen, Lycksele.

Längtan efter en mässa, både bland utställare och besökare, är stor. Nu har vi äntligen skapat den igen, Utemässan! Som vi har väntat.
På Utemässan får du alla säsongens nyheter på ett ställe. Du kan lyssna på inspirerande föreläsningar, träffa stora jaktprofiler, hitta din sportfiskebåt, all utrustning du behöver för skogsäventyr/jaktupplevelse, besöka kniv och smidestorget, jakthundsutställningar eller bara träffa medmänniskor med samma intressen – allt på Gammplatsen i tre dagar!

Vi önskar dig varmt välkommen till Utemässan 2024!

Följ oss gärna i våra sociala medier för mer uppdateringar!

Utemässan i Lappland
Hundutställning Norra Sverige

Monterplatser 2024

Ulkoalueen tärkeimmät kiinnostuksen kohteet

Vildmark och fritid, fyrhjulingar, utställning

Erämaa ja vapaa-aika

Kläder, knivar, tillbehör m.m. är viktiga för ett lyckat friluftsliv och på Utemässan finner du allt detta. Här kan du även ta del av det senaste inom ATV och bilföretagens 4WD och Pick-up segment.
Skog

Metsä

Från Jurassic Park till högteknologiska lösningar. Skogen har en viktig roll. Det är skogen som är den främsta plattformen för allt vad mässan innefattar och måste naturligtvis finnas med.
Jakthundsutställning

Koira

Jakthundarna är ett viktigt och uppskattat inslag på mässan och det genomförs ett flertal utställningar under mässdagarna. 2023 sker utställningarna under lördag och söndag.
Fiske

Kalastus

Med en mässplats belägen intill Umeälven har fisket sin givna plats på Utemässan. Det en ypperlig plats att visa upp och ta del av det senaste inom fiske. I år har vi nöjet att visa upp en solcellsdriven båt!
Jakt

Metsästys

Jakten är en viktig del av Utemässan och på mässan finner du det senaste inom alla de segment du behöver för en god jaktupplevelse.
Knivutställning, knivmässa

Veitsi tori

Tavoitteenamme on tarjota Norrlandin suurin ja paras veitsen neliö, jossa on valinta sekä pienille että isoille käsille. Täältä löydät selville, mitä maan parhaat veitsenvalmistajat ovat luoneet.