Norrlands Största Utemässa

Just nu förbereder vi Utemässan 2021. Vill du vara med?

Vill du bli utställare?

Det finns utställarplats för dig och ditt företag 2021

Lycksele 28 - 30 maj 2021

Boka upp sista helgen i maj i din kalender

previous arrow
next arrow
Slider

Vi blickar framåt, mot 2021

Vi har verkligen saknat årets Utemässa!

Det var en stor besvikelse för många, inte bara oss, då Covid-19 satte käppar i hjulet. MEN, nu siktar vi med hökens skärpa mot 2021 och tre fullspäckade mässdagar. Fortfarande i Lycksele, fortfarande på Gammplatsen & fortfarande tre välfyllda dagar med många nya och roliga inslag!

Markera i almanackan 28 – 30 maj 2021!

Vi utlovar en alldeles galet bra mässa. ( vi har ju haft dubbelt så lång tid att planera )

Var rädda om er och håll er friska så syns vi maj!

Varma hälsningar

Utemässan i Lappland

Utemässans stora intresseområden

Jakt

Jakten är en viktig del av Utemässan och på mässan finner du det senaste inom alla de segment du behöver för en god jaktupplevelse. I år kan vi även erbjuda möjlighet till provskjutning.

Fiske

Med en mässplats belägen intill Umeälven så har fisket sin givna plats på Utemässan. Det en ypperlig plats att visa upp och ta del av det senaste inom fiske.

Hund

Jakthundarna är ett viktigt och uppskattat inslag på mässan och det genomförs ett flertal utställningar under mässdagarna, bl.a. Sveriges största älghundsutställning.

Skog

Från Jurassik Park till högteknologiska lösningar. Skogen har en viktig roll. Det är skogen som är den främsta plattformen för allt vad mässan innefattar och måste naturligtvis finnas med.

Vildmark & Fritid

Kläder, knivar, tillbehör mm är viktiga för ett lyckat friluftsliv och på Utemässan finner du allt detta. Här kan du även ta del av det senaste inom ATV och bilföretagens 4WD och Pick-up segment.

Knivtorg

Vår målsättning är att erbjuda Norrlands största och bästa knivtorg med utbud för både små och stora händer. Här kan du ta del av vad landets bästa knivmakare har skapat.
Slider