Norrlands Största Utemässa

Just nu förbereder vi Utemässan 2022 • 27 - 29 maj

Vill du bli utställare?

Det finns utställarplats för dig och ditt företag 2022

Lycksele 2022

Boka upp sista helgen i maj i din kalender

previous arrow
next arrow
Slider

Utemässan 2022 • 27 - 29 Maj

Välkommen tillbaka!
Väntan har för oss alla varit lång och nu verkar den äntligen över.
Utemässan arrangeras nästa gång sista helgen i maj 2022, 27-29 på Gammplatsen, Lycksele.
Längtan efter en mässa, såväl bland utställare som besökare, är stor  och vi ser nu att vi skapat den igen, Utemässan, som vi har väntat.
På Utemässan får du alla säsongens nyheter på ett ställe! Du kan lyssna på inspirerande föreläsningar, träffa några stora jaktprofiler, hitta din sportfiskebåt, all utrustning du behöver för skogsäventyr/jaktupplevelse, kniv & smidestorget, jakthundsutställningar eller bara träffa medmänniskor med samma intressen • allt på Gammplatsen och i tre dagar.
Vi önskar alla varmt välkomna till Utemässan 2022!
Följ oss gärna i våra sociala medier för mer uppdateringar!

Utemässans stora intresseområden

Jakt

Jakten är en viktig del av Utemässan och på mässan finner du det senaste inom alla de segment du behöver för en god jaktupplevelse. I år kan vi även erbjuda möjlighet till provskjutning.

Fiske

Med en mässplats belägen intill Umeälven så har fisket sin givna plats på Utemässan. Det en ypperlig plats att visa upp och ta del av det senaste inom fiske.

Hund

Jakthundarna är ett viktigt och uppskattat inslag på mässan och det genomförs ett flertal utställningar under mässdagarna, bl.a. Sveriges största älghundsutställning.

Skog

Från Jurassik Park till högteknologiska lösningar. Skogen har en viktig roll. Det är skogen som är den främsta plattformen för allt vad mässan innefattar och måste naturligtvis finnas med.

Vildmark & Fritid

Kläder, knivar, tillbehör mm är viktiga för ett lyckat friluftsliv och på Utemässan finner du allt detta. Här kan du även ta del av det senaste inom ATV och bilföretagens 4WD och Pick-up segment.

Knivtorg

Vår målsättning är att erbjuda Norrlands största och bästa knivtorg med utbud för både små och stora händer. Här kan du ta del av vad landets bästa knivmakare har skapat.
Slider