Utemässan - Hem
Kategori - singel
Välkommen till Gammplatsen i Lycksele

På denna sida finner du vägbeskrivning och karta för Utemässan i Lappland

Vägbeskrivning

Att resa hit

FLYG TILL OSS

Lycksele Flygplats: På Lycksele Flygplats kan du landa direkt i Lappland som tar dig till och från Arlanda 7 dagar i veckan.

Närliggande flygplatser
Det finns även möjlighet att nå Lycksele via flygplatsen i Umeå och Skellefteå. Från flygplatsen färdas du vidare med bil, taxi, buss eller tåg.

TA FÄRJAN FRÅN FINLAND

Från Vasa i Finland åker du med Wasaline till Umeå och turen tar endast fyra timmar över Kvarken. Från Umeå färdas du vidare i bil, taxi, buss eller tåg.

TA TÅGET TILL LAPPLAND

Det är enkelt och bekvämt att åka tåg till Lycksele. Med nybyggda Botniabanan mellan Stockholm och Umeå med Norrtåg finns anslutningar till Lycksele.

TA BUSSEN

Många busslinjer finns in till Lycksele och de flesta linjer finns att hitta via Länstrafikens hemsida. Man kan även åka buss hela vägen från Stockholm till Umeå med Y-Buss och därefter fortsätta till Lycksele med Länstrafikens linjer.

HYR BIL

När du anländer till Lycksele kan det vara smidigt att ta en hyrbil. Ett sätt att ta sig ut i omgivningarna och utforska våra öppna landskap och våra besöksmål.

RINGBIL

Vissa sträckor trafikeras inte av buss inom destinationen, men många gånger går det boka ringbil. Detta är en service som Länstrafiken tillhandahåller och ringbilarna går precis som bussarna enligt bestämda turer och tidtabeller men behöver till skillnad från buss bokas senast en dag före avfärd. Mer info finns här.

Lokal vägbeskrivning

E12 – från Umeå

Kör E12 över bron, sväng höger i rondellen efter bron och håll Hedlundavägen ca 2 km.

E12 – från Storuman

Kör E12 och svänger vänster till Gammplatsen ca 2 km innan stora bron över umeälven.

Väg 365 – från Skellefteå

Kör väg 365 över bron, sväng höger i rondellen efter bron och håll E12/Blå vägen ca 2 km.

Det kommer att vara skyltat från E12, Blå Vägen

Läs mer om Lycksele

Andra funderingar? Tveka inte att kontakta oss...

    * Formuläret är skyddat av reCAPTCHA från Google.