Norrlands Största Utemässa

Just nu förbereder vi Utemässan 2021. Vill du vara med?

Vill du bli utställare?

Det finns utställarplats för dig och ditt företag 2021

Lycksele 28 - 30 maj 2021

Boka upp sista helgen i maj i din kalender

previous arrow
next arrow
Slider

Utemässan i Lappland inställd 2020

Vi har nu följt utvecklingen av Coronaviruset med största intresse. Inte så mycket för vår egen del utan mest för mässans möjligheter till ett genomförande eller inte.

Tyvärr så måste vi acceptera att förutsättningarna för en mässa 2020 i stort sett är omöjliga.

Vi ser då till våra utställares och besökares hälsa i första hand men vi ser även till en del av företagens osäkra framtid. Köpkraften hos våra besökare har i många fall också förändrats.

I beslutande stund ligger även restriktionen om att inte samla fler än 500 människor kvar.

Detta sammantaget, innebär att vi känner oss tvingade att ställa in årets mässa och samtliga sidoarrangemang.

Vi är naturligtvis lika bestörta över Covid 19 som övriga världen och då mässan är vår värld så är detta ett massivt bakslag, även för våra samarbetspartner, JK-event mfl.

Vi är nu tillsammans fast beslutna om att Utemässan i Lappland 2021 kommer att bli något alldeles i särklass. Vi hugger tag i planeringen inför 2021, så en exceptionellt bra mässa kommer till oss alla!

Hundutställningarna kommer vi att gemensamt försöka lösa så de som vill/ kan genomföra utställningarna skall ha tillgång till Gammplatsens grönytor.

Under den kommande veckan så kontaktar vi löpande alla inbokade företag samt tar de kontakter som är nödvändiga.

Var rädda om er allihopa!

Varma hälsningar
Utemässan i Lappland.

Utemässans stora intresseområden

Jakt

Jakten är en viktig del av Utemässan och på mässan finner du det senaste inom alla de segment du behöver för en god jaktupplevelse. I år kan vi även erbjuda möjlighet till provskjutning.

Fiske

Med en mässplats belägen intill Umeälven så har fisket sin givna plats på Utemässan. Det en ypperlig plats att visa upp och ta del av det senaste inom fiske.

Hund

Jakthundarna är ett viktigt och uppskattat inslag på mässan och det genomförs ett flertal utställningar under mässdagarna, bl.a. Sveriges största älghundsutställning.

Skog

Från Jurassik Park till högteknologiska lösningar. Skogen har en viktig roll. Det är skogen som är den främsta plattformen för allt vad mässan innefattar och måste naturligtvis finnas med.

Vildmark & Fritid

Kläder, knivar, tillbehör mm är viktiga för ett lyckat friluftsliv och på Utemässan finner du allt detta. Här kan du även ta del av det senaste inom ATV och bilföretagens 4WD och Pick-up segment.

Knivtorg

Vår målsättning är att erbjuda Norrlands största och bästa knivtorg med utbud för både små och stora händer. Här kan du ta del av vad landets bästa knivmakare har skapat.
Slider