Utemässan - Hem
Kategori - singel
Utställare 2024 och Utställarkarta

Här ser du alla mässans utställare 2024

Utställarlista för 2024

Utemässan monterplatser 2024

Agria djurförsäkring

Agria djurförsäkringar älskar allt från stora till små djur, och tycker att alla djur är värda en bra försäkring. Besök deras monter på mässan för att hitta den bästa försäkringen för just ditt älskade djur!

ATV Sweden

ATV Sweden är ett fullserviceföretag verksamma inom powersports. Ta vara på tillfället och prata med återförsäljarna från Inlandets Maskin om MC, terrängfordon, marint och elfordon.

Autoblå AB

Autoblå är både återförsäljare och fullservice verkstad för Ski-doo, Lynx, Se-doo, Can-am och husqvarna Skog&Trädgård. Deras tillbehör och personliga utrustning skapar ett enklare arbetsliv och en roligare fritid. Ta chansen att utforska deras 700kvm2 stora monter på mässan!

Axeldragarn/ Gk Alltjänst

Axeldragaren är det perfekta hjälpmedlet för ditt jaktlag eller för dig som jobbar i skogen. Besök Kenneth i hans monter för att veta mer.

Bastuprodukter i Bygdsiljum

Bastuprodukter i Bygdsiljum erbjuder bastutunnor och bastuflottar av hög kvalitet. All tillverkning och försäljning sker från deras bas i Bygdsiljum, där de har lång erfarenhet av att bygga bastulösningar för alla behov.

Balfors Event

Balfors Event serverar varm mat och dryck på mattorget. Passa på att njuta av god mat och trevligt sällskap under mässan!

Balfors Fiske

Balfors Fiske erbjuder ett brett sortiment av fiskeutrustning för både flug- och spinnfiske, inklusive drag, linor och andra tillbehör för havs- och sjöfiske. Besök deras monter för att se deras produkter och få tips på utrustning för din nästa fisketur.

Bamsesågen/JM:s Plåt & Mek AB

Bamsesågen/JM:s Plåt & Mek AB är experter på småskaliga sågverk, för både proffs och hobbysågare. På mässan demonstreras Bamsesågen kedjesågverk, Lumberline och Trak-Met bandsågverk, Wood-Mizer fyrkutterhyvel samt Alstor 8×8 och Järnhästen.

Bastuträsk Charkuteri AB

Med traditionsenliga recept från Västerbottens inland 1894 säljer Bastuträsk Charkuteri en mängd olika korvar. Hälsa på i deras monter för den perfekta maten att grilla över öppen eld.

Bilinvest Umeå

Besök Bilinvest Umeås monter på mässan för att se deras imponerande utbud av fordon. Prova på deras LV elmopeder och se deras Segway-fyrhjulingar i rörelse. Ta chansen att utforska deras spännande produkter och hitta ditt nästa äventyr!

BK Hengeren AS

BK Hengeren erbjuder ett brett utbud av släpvagnar i olika storlekar och varianter. Besök deras monter för att hitta rätt släpvagn för dina behov.

Boström Traktor och Maskin Umeå

Med över 50 års erfarenhet kan Boströms Traktor & Maskin erbjuda service av både stort och smått. De är experter på kundservice och ställer stora krav på både kvaliteten hos sig själva och deras leverantörer.

Casström AB

Casström utvecklar högkvalitativa knivar i Sverige med en personlig och gedigen hantverkskänsla. Besök deras monter för att uppleva högpresterande verktyg med design som har rötterna i den svenska knivtraditionen.

Curt Erland Bergström

Curt Erland Bergström har en flerårig erfarenhet som knivmakare och erbjuder ett brett sortiment av handgjorda kvalitetsknivar.

Edvardson Sweden AB

Familjeföretaget Edvardson Sweden säljer jakttillbehör och friluftstillbehör och sätter stort värde på kunskap, kvalitet och gediget hantverk. I deras monter hittar du produkter som förhöjer din upplevelse oavsett hobby.

Ekholm Engineering AB (Remjohan)

Remjohan är expert på godisremmar och erbjuder ett brett sortiment av olika smaker. Besök hans monter för en smakupplevelse utöver det vanliga.

Echoes Of The North

Echoes of the North erbjuder hembakt fika till försäljning på mässan, kliv in fika och prata om framtida häst- och hundspannsäventyr. På deras anläggning i Lappland erbjuds även andra aktiviteter som bärplockning, kennelbesök och fiske.

Fetsjömon AB

Fetsjömon tillverkar och säljer tennarbeten på renkalvskinn, renskinn, vadmal, vapenremmar och mer. Besök hennes monter för att ta del av deras arbete med förädling av gräs och bär.

Fin-er AB oy

Fin-er ab oy har mijlövänliga och solcellsdrivna båtar. Besök montern för att ta del av hela utbudet.

Fjällis Fritid AB

Fjällis Fritid tillverkar och säljer färdiga grillplatsmoduler. Med bas i Täfteå skapar de allting själva, vilket garanterar hög kvalitet och unika produkter för utomhusälskare.

Friluftsliv i Norr AB

Friluftsliv i Norr säljer utrustning för ett fantastiskt friluftsliv. De säljer både högkvalitativa tält som skyddar från naturens makter och kaminer av olika slag. Besök deras monter för att berika era naturupplevelser.

Fripro

Fripro skapar produkter som är konstruerade av riktiga jägare och fiskare. I deras monter får du ta del av deras innovativa produkter och diskutera allt inom jakt och fritidssektorn.

Föreningen Sveriges Jägare

Föreningen Sveriges Jägare bildades i syfte att utveckla förutsättningarna för jakten och jägarna. I deras monter kan du lära dig mer om deras arbete för möjligheten att leva i samklang med naturen.

Försvarsmakten

Tillsammans med andra bygger Försvarsmakten ett starkare försvar och en stabilare omvärld. Träffa deras representanter på mässan som svarar på frågor eller berättar mer om arbetet för Sverige.

Gunnar Holmberg

Gunnar Holmberg har en flerårig erfarenhet som knivmakare och erbjuder ett brett sortiment av handgjorda kvalitetsknivar.

Gustafssons Bil

Gustafssons Bil är en komplett anläggning med bilförsäljning, reservdelar och verkstad. Du är alltid välkommen att vända dig till personalen före, under och efter bilköpet.

Holmen Skog AB

Låt Holmen Skog hjälpa dig till ett tryggare, enklare och mer glädjefyllt skogsägande. Utöver stöd och hjälp köper de även virke och utför avverknings- och skogsvårdsuppdrag.

Ingemar Bertilsson

Ingemar Bertilsson har en flerårig erfarenhet som knivmakare och erbjuder ett brett sortiment av handgjorda kvalitetsknivar.

Jano Fritid

Jano Fritid har allt för dig som vill utveckla dit knivslöjdande.

John-Erik Lövgren

Upptäck John-Erik Lövgrens fantastiska hantverk i form av kaffepåsar, kåsor, knivar och knivblad. Perfekt för friluftsentusiasten med känsla för kvalitet och gediget hantverk.

Jonas Tuoremaa - LoKatten

Jonas valde att efter många års erfarenhet av att vistas i vildarken att börja designa egna tält och i samma veva även köpa in och sälja kvalitetsprodukter för friluftsliv under namnet Good Outdoor Living. Efter många månader vid ritbordet kom äntligen hans egna tält, Sarek67°N och Akkah67°N under varumärket LoKatten och det är bland annat dom som kommer visas upp under Utemässan 2023

Jägarnas Riksförbund

Jägarnas Riksförbund grundades 1938 som en reaktion på ett lagförslag som hotade att ta ifrån majoriteten av Sveriges markägare rätten till jakt på vuxen älg på egen mark. Tack vare förbundets arbete tillkom de så kallade B-licenserna som under många år gav tusentals jägare meningsfull jakt på sin egen mark. Frågorna har ändrats men förbundets strävan efter att alla markägare ska ha rätt till meningsfull jakt på sina marker, oavsett markens storlek, är kvar.

Jörgen Sundström

Jörgen Sundström har en flerårig erfarenhet som knivmakare och erbjuder ett brett sortiment av handgjorda kvalitetsknivar.

Kenneth Motorsågsskulpturer

Kenenth Nielsen skapar otrolig träkonst med hjälp av en motorsåg och kommer ha sina verk till försäljning under mässan. Det kommer även gå att se honom in action medans han tillverkar nya skulpturer på plats som sedans lottas ut till en lycklig besökare per dag. Besök hans monter för att delta i lotteriet.

Kikmete

Upptäck Kikmetes handgjorda sortiment av wobblers och mormyskor för sommar- och vinterfiske. Perfekt för alla fiskeentusiaster som vill ha det lilla extra. Besök Kikmete på mässan för att se deras sortiment.

Kjell-Arne Karlsson ( Holkboden )

Kjell-Arne har nästan 20-års erfarenhet av att tillverka och distribuera träholkar till privata kunder såväl som Naturskyddsföreningen.

Klensmeden Ann Gunhild ( Åsbergets Gårdsmejeri )

Åsbergets Gårdsmejeri tar med sig massivs med gårdens egna ko- och getostar. Besök deras monter för att hitta din nya favoritost.

Knivsliparn

Knivsliparn i Lycksele erbjuder sliptjänster för dig som tröttnat på slöa knivar.

Landshypotek EK

Landshypotek EK säkerställer att ägare och arrendatorer till jord- och skogs- bruksfastigheter får en konkurrenskraftig finansiering för sitt företagande. En bank specialiserad inom skog och mark.

Lars Erik Marsja

Lars-Erik Marsja har en flerårig erfarenhet som knivmakare och erbjuder ett brett sortiment av handgjorda kvalitetsknivar.

Ludvig & Co Fastigetsförmedling AB

Ludvig & Co är Fastighetsförmedlare och Sveriges ledande och största inom förmedling av skogs- och lantbruksfastigheter.

Made in Plassn

Här finns T-Shirts och mössor med norrländska utryck . Allt görs för hand och dem trycker även på beställning till företag, idrottslag och privatpersoner.

Magic Peppes Tivoli

Magic Peppes Mini Tivoli är fullproppad med magiska upplevelser för hela familjen. I en egen tivolivärld med tydlig insperation av 1920tal med flera attraktioner och spel som passar alla åldrar. Våra tivoliattraktioner inkluderar 100holes, Big Striker, Pachinko Game, och många fler, Välkommen!

Margareta Wester

Margareta Wester har en flerårig erfarenhet som knivmakare och erbjuder ett brett sortiment av handgjorda kvalitetsknivar.

Marie Kämpe

Marie Kämpe har ett brett utbud av tesorter. Besök hennes monter för att hitta ditt nya favoritte.

Miriams Örtprodukter

Säljer produkter som endast innehåller vegetabiliska råvaror, som kallpressade vegetabiliska oljor, eteriska oljor och örter av bästa kvalité med tillsats av vitaminer. Ett perfekt tillfälle att köpa sig något som boostar huden inför sommaren.

Mi's Tennsmycken

Handgjorda smycken i Tenn i nordisk stil.

Norra Skogsägarna EK

Norra Skog drivs av att göra skogsägarlivet i Norrland så värdefullt som möjligt. Dom ägs utav alla medlemmar och verkar för deras bästa, alltid. Prata med representanter om skogsägande i alla dess former.

Norrmaskiner AB

Norrmaskiner finns i Umeå, Skellefteå och Luleå och i deras monter finns bland annat produkter från varumärken som John Deere, Suzuki, Avant, Ålö och såklart många fler.

Norrskens Delikatesser AB

Norrskens Delikatesser specialiserar sig på att tillverka rökta salamikorvar i olika smaker, såsom ost, vitlök, grönpeppar, italia, örtmix, peppar, chili och jalapeño. Kom och prova deras produkter på mässan och upplev en smakupplevelse utöver det vanliga.

Nöjesleverantörerna Sverige AB

Nöjesleverantörerna Sverige är baserade i Bjurholm och specialiserar sig på att anordna företagsevenemang och aktiviteter som passar för kick-offs, svensexor, möhippor och andra tillfällen. Med allt från paintball till mekanisk tjur, fly board, bastubad och mer kan du vara säker på en minnesvärd upplevelse.

OAN AB

OAN AB / Resele Strand erbjuder varm mat tillsammans med ett urval av drycker på mattorget. Njut av deras smakrika viltskav.

Patrik Jonsson

Patrik Jonsson är en erkänd samlare av knivslöjd. Se knivar från bland annat Jörgen Sundström.

Peters Munkar

Peters Munkar säljer färska, goda munkar i en mängd olika smaker. Upplev känslan av nybakade munkar och utforska deras sortiment för att hitta din favorit.

Pär Särnö ( Särnö Knives )

Särnö Knifes har en flerårig erfarenhet som knivmakare och erbjuder ett brett sortiment av handgjorda kvalitetsknivar.

Rita Ferdus

Rita säljer material till knivmakare och även diverse hantverk. Besök hennes monter för att ta del av hela hennes utbud.

Robert Mattson

Robert Mattsson är en knivbladsmakare som är nära på unik i sin kvalité.

Roger Neijman

Roger Neijman har en flerårig erfarenhet som knivmakare och erbjuder ett brett sortiment av handgjorda kvalitetsknivar.

RS Bygg & Design

Deras pelletskaminer täcker större delen av en normalstor villas värmebehov och kan vara en primär värmekälla för ditt boende eller komplettera befintlig uppvärmning. Spana runt i deras monter för ett brett utbud av pelletskaminer.

Rönnfjords El AB / Elon ljud och Bild

Besök deras monter för att ta del av luftvärmepumpar för både hem och fritidshus.

Jaktpresenter.se

Låt dig inspireras av återbruk och glädjen i att skapa nya produkter av gamla saker. En Ostkniv med handtag av en hagelhylsa eller manschettknappar av pistolhylsor är små exempel av alla produkter du kan hitta i deras monter.

Jennas Churros

Jenna gör färska churros med olika tillbehör. Pröva dig fram för att hitta din favorit-churro.

Salmo Lappland

Salmo Lappland erbjuder spännande gäddfiskeupplevelser med flera olika paketalternativ som inkluderar guide, båtuthyrning och boende. Upptäck möjligheterna att fånga den perfekta gäddan i vackra omgivningar.

SCA Skog AB

SCA Skog erbjuder papper för förpackningar, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar. Välkommen in till deras monter för att prata skog och kanske affärer?

SI Machine Tool

SI Machine Tool erbjuder slipservice och knivar i olika slag.

Skelleftebygdens Knivgille

Västerbottens knivgille har inte bara knivar utan erbjuder också diverse kurser, sväng förbi i montern för att veta mer.

Slipcentralen i Norrköping AB

Här finnes Slipar i olika slag, som den ryktade SH-Bandslipen som är mer känd som Håkansson Slipen och deras egentillverkade SH-Slipen (450) som har stöd för Kontakthjul ända upp till 450 mm . Deras egna och väldigt framgångsrika produkt är Widlund Minislipen. En komplett slipmaskin i ett väldigt smidigt format. Den klarar såväl enklare som hårdare användning och passar både till nybörjaren som den mer erfarne. Välkommen in till deras monter för att veta mer.

Sotarns Badtunnor

Sotarns Badtunnor erbjuder högkvalitativa vedeldade badtunnor för en avkopplande och unik upplevelse. Upptäck företagets sortiment av badtunnor och hitta den perfekta modellen för dig och dina behov.

Sportringen / Jaktia Vilhelmina

Sportringen/Jaktia huserar i danslogen med ett brett utbud av vapen och vildmarksutrusting.

Stig Hanefjord

Stig Hanefjord har en flerårig erfarenhet som knivmakare och erbjuder ett brett sortiment av handgjorda kvalitetsknivar.

Stuidefrämjandet

Studiefrämjandet erbjuder olika kurser och studiecirklar. Besök deras monter på mässan för att lära dig mer om deras utbud i olika kurser.

Svans Smedja

Smidekonst och med en förkärlek till damaskusstål, här finns allt för hemmakocken, friluftsfantasten och yxentusiasten.

Svedea

Hos Svedea kan du köpa försäkring för bil, motorcykel, snöskoter, ATV, båt, vattenskoter, hund, katt och företag. Välkommen in i deras monter för att prata försäkringar.

Svenska Jägareförbundet

Sedan 1830 har Svenska Jägareförbundet arbetat för viltet och jakten i Sverige – ett arbete som aldrig avstannar och ständigt utvecklas. Vi är ett förbund öppet för alla, som vill att fler ska få uppleva jakt och viltvård och som verkar för att öka omvärldens kunskap om samspelet mellan vilt, människa och samhälle.Med kunskap, erfarenhet och fakta arbetar vi för att bevara och utveckla den svenska jakten och viltvården. Allt för jaktens och medlemmarnas bästa – i dag och i morgon. Våra jaktvårdskonsulenter och ideellt engagerade medlemmar finns till hands för dig som medlem över hela landet, oavsett om du är ny i jakten eller har jagat sedan barnsben.

Jägareförbundet kommer förutom att prata om sin verksamhet hålla i tävlingar i sin skyttesimulator där fina priser utlovas. Alla barn har möjlighet att bygga en egen fågelholk.

Svensk Knivförening

Svensk Knivförening arrangerar KNIV SM. Se fram mot ett fantastiskt arrangemang under Utemässan när Grundsunda Knivgille tillsammans med Skelleftebygdens Knivgille dukar upp till utställning med de bästa knivarna som finns i landet.

Team Outdoor

Team Outdoor är ett äventyrsföretag som specialiserar sig på utomhusaktiviteter. Under mässan kommer de att visa upp taktält och andra utrustningar för att hjälpa dig förbereda för din nästa äventyrsresa.

Tjäder Läder AB

Tjäder Läder förser landets läderslöjdare med allt de behöver från verktyg till skinn och läder av hög kvalitet och aven utbildningar i läderhantverk, Välkommen in i montern för att veta mer.

Track & Trail Motor och Fritid AB

På Trac and Trail finner du ett brett sortiment av produkter från b.l.a Polaris, KLIM, Nila, Suzuki och mycket mer. Besök deras monter för at ta del av alla produkter.

Tanne Hästförening

Tannes Hästförening erbjuder gratis ponnyridning till alla barn under mässans öpppetider.

Ulf Nygårdh

Ulf Nygårdh har en flerårig erfarenhet som knivmakare och erbjuder ett brett sortiment av handgjorda kvalitetsknivar.

Wesander Marketing

Wesander Marketing marknadsför Wasaline och Österbottniska turistdestinationer , besök hans monter för att hitta ditt nästa resmål.

Vildmannens Drag

Vildmannens Drag har mängder av produkter för din fyrbente vän. Dom är specialister inom produkter för jakt och draghundar.

Vilapool Nord

Villapool Nord har sin fabrik utanför vindeln där allt från terrasspooler och spabad, till bastustugor, flottar och bryggor tillverkas och säljs. Passa på att hitta det perfekta alternativet för dig.

Vladislav Daniliouk

Vladislav Daniliouk har en flerårig erfarenhet som knivmakare och erbjuder ett brett sortiment av handgjorda kvalitetsknivar.

Xmore AB

X-More kommer visa upp Fritidsvagnen. Man kan se den mer som en fritidsvagn än husvag för dess behändiga format, lätta vikt och en vagn som är perfekt lämpad att ta med sig på aktiviteter som jakt, fiske, kajakpaddling och längdskidåkning. I deras monter kan du uppleva hur vagnen är i sin helhet.

Åke Larsson Rennäring AB

Åke Larsson säljer souvas till alla hungriga. Besök honom när hungern faller på.

Åsele Kommun

Representanter från Kommunen kommer finnas på plats för att prata om Åseles fantastiska natur och den erkända Åsele Marknad.

Åsele Vilt och Rökeri

Åsele Vilt och Rökeri säljer högkvalitativa rökta viltprodukter, såsom korvar och köttstycken. Varje produkt tillagas noggrant för att säkerställa högsta kvalitet och en fantastisk smakupplevelse. Utforska deras sortiment och upptäck vad som gör deras produkter så unika.

Älgskadefondsföreningen

Föreningen annordnar föreläsningar om viltolycksprevention och trafiksäkerhet och har som mål minska antalet viltolyckor efter vägarna. Här finns möjlighet att provköra deras viltsimulator.

Övre Norrlands Taxklubb

Övre Norrlands Taxklubb kommer berätta om klubben och dess aktiviteter. Här är en fantastik möjlighet att prata om din favorit-hund och säkra ett medlemsskap.